SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

 

Az oldalon található termékeket az Ön által megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított 48 órán belül szállítjuk ki. Az esetleges késedelmes szállításért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheti a munkahelyére vagy a lakására munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1190 Ft ( 20.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt, vagy megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között érkezik. Amennyiben utánvétes fizetést választ, akkor arról is gondoskodjon, ha nem Ön, hanem egy megbízottja várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközik a szállítás kapcsán, kérem hívja a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat.

GLS központi ügyfélszolgálat: (+36 29) 886-600
(munkanapokon: 7:00-20:00-ig)

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választja, a fizetése a Shopify.hu nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelés ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnek.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!